On my wishlist…

Langzaam gaan we richting de feestdagen. Cadeautjes-tijd. En hoewel mijn huis veel te klein wordt voor allerlei nieuwe spullen, vind ik het toch altijd reuze gezellig, die cadeautjes in je schoen of onder de kerstboom. Helaas weet ik nooit wat ik wil hebben tegen de tijd dat het zover is. Daarom ga ik vandaag een kleine start maken met een wishlist, die ik steeds zal aanvullen met nieuwe dingen als ik weer iets zie dat ik graag wil hebben. Het zijn dus echt dingen die ik leuk vind en wil hebben, geen dingen die ik nodig heb. Laat dat voorop staan. Want eigenlijk ben ik gewoon een hartstikke tevreden mens en heb ik helemaal niks nodig. Mijn wensen staan trouwens in willekeurige volgorde hoor.

wishlist-1

  1. Shoot! Het fotografie-boek van Anki Wijnen, collegablogger op Zilverblauw. Ik heb het maken van dit boek een beetje gevolgd en ik vind het supertof voor haar dat ze de kans kreeg die mooie boek uit te geven. Ik zou het graag in mijn boekenkast zetten als naslagwerk, nadat ik natuurlijk alle tips eens goed heb doorgenomen.
  2. Ik vind van die houten broodplanken van Snug gewoon heel mooi. Nu zal Maik wel gaan steigers als hij dit hoort, want we hebben snijplanken genoeg en ruimte te kort, maar toch… Hij staat op mijn lijstje…
  3. Het kleurrijke Deense merk Rice heeft zoveel mooie bordjes en schaaltjes dat ik altijd ontzettend hebberig wordt. Ik hou van schaaltjes en bakjes. Kun je wat mij betreft niet genoeg hebben. Het verhoogt het serveerplezier. Zeg nou zelf, schijfjes komkommer smaken toch duizend keer lekkerder als ze in zo’n vrolijk bakje zitten?
  4. Ook erg leuk voor in huis vind ik deze wolk-lamp. Misschien voor het nieuwe huis…?

Tot zover mijn lijstje voor nu. Als ik weer iets tegenkom voeg ik het toe. Zo heb ik hopelijk, tegen de tijd dat er cadeautjes gekocht mogen worden, voldoende verzameld…

Heb jij al een wensenlijstje? Wat staat daar op?

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #40
Volgend artikelVerras je vent met een winters cadeau
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in