Pak cadeautjes in met herbruikbaar pakpapier

kanootjes onder de boomIn aanloop naar kerst koop ik af en toe cadeautjes die ik zorgvuldig inpak in mooi pakpapier en onder de kerstboom leg. Ik vind dat er heel gezellig uit zien, die cadeautjes. Sommige pakjes liggen er gauw zo’n twee weken, daarom vind ik het belangrijk dat ik ze kan inpakken in leuk pakpapier. Daar struin ik dan weer het internet voor af. Toch knaagde er ook iets: al dat pakpapier is toch ook verspilling. De kinderen rukken de cadeaus open en het pakpapier verdwijnt in de prullenbak. Kan dat ook anders? Ja! Na lang zoeken vond ik een oplossing. Dus voortaan: pak cadeautjes in met herbruikbaar pakpapier!

Lees ook: het allerleukste inpakpapier voor kerst

Vissevasse Everwrap

Vissevasse is een Deense papier- en designstudio. Ze zijn bekend van de leuke en herkenbare grafische posters, maar zij hebben ook een vernieuwend product doorontwikkeld: de Everwrap. Dit product wordt gemaakt van 100% chemicaliënvrij plastic. Het voelt aan als luxe cadeaupapier. Wat dikker dan gewoon papier. Het laat geen witte vouwlijnen achter en plakband kan verwijderd worden. Voor dat laatste moet je wel een beetje moeite doen heb ik gemerkt, maar het kan echt. Je ziet geen sporten meer terug van waar het plakband gezeten heeft.

Verschillende designs

Er zijn zes verschillende designs die aan beide zijden bedrukt zijn. De eierwrap gaat wel 100 jaar mee, dus het is echt duurzaam. Voor slechts een paar euro kun je dus de rest van je leven cadeautjes inpakken. Vooral voor kerst of verjaardagen thuis is dit ideaal, je kunt na het geven en uitpakken van de cadeaus het pakpapier weer netjes oprollen en bewaren voor het volgende kado. Ik heb zelf gekozen voor de unicorns en de bladeren, maar het bevalt zo goed dat ik nog meer designs ga aanschaffen.

vissevasse everwrap

Pak cadeautjes in met herbruikbaar pakpapier

Help jij ook mee aan een groenere toekomst? Schaf dan wat van dit duurzame pakpapier aan. Door de verschillende designs en dat het aan twee kanten bedrukt is kun je nog eens afwisselen. Geef je het cadeau aan iemand, vertel er dan bij dat dit herbruikbaar pakpapier is en het dus niet weggegooid hoeft te worden, omdat het mooi blijft. Bewaren doe je het beste in een rol. Ik heb al mijn pakpapier in een mand staan, ziet een nog leuk uit ook. Dit herbruikbaar pakpapier is verkrijgbaar in de webwinkel van Vissevasse en kost €5,00.

eierwrap herbruikbaar pakpapier

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
herbruikbaar pakpapier
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelMijn ervaring met een cryo behandeling
Volgend artikelDe magie van bubbels
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in