Hippe leggings, leuke broekjes

02w004-sfeerfoto-turqoiseAl eerder schreef ik dat de uitdrukking “wat je van ver haalt is lekker” niet altijd op gaat. Soms kun je dichtbij namelijk ook heel goed slagen. In het geval van baby-en kinderkleding heb ik het dan over onder andere Sprout Kingdom. Dit Nederlandse merk heeft een geheel eigen stijl, en de wintercollectie is om bij weg te zwijmelen. De collectie kenmerkt zich door hippe modellen en bijzondere kleurcombinaties. En wat nou zo extra leuk is, dit seizoen zijn er ook mooie kleertjes voor de jongens! Lekker stoer en met net zulke spannende kleurstijlen.

turqoise-broekje 

Heb je al een leuk shirtje of jurkje gezien bij Sprout Kingdom, maar hoort daar nou eigenlijk ook een hip broekje of een legging bij? Doe dan zeker even mee met deze winactie, want wie weet mag je het broekje dan wel gratis ontvangen! Hip & Hot mag namelijk namens Sprout Kingdom 2 broekjes weggeven: of een turqoise jongensbroek, of een sprankelende roze meisjeslegging. Het enige dat je hoeft te doen is deze vraag beantwoorden: Waar worden de all over dessins van Sprout Kingdom uit opgebouwd? Is dat A: Citroentjes, B: Babyhoofdjes logo of C: verschillende gekleurde stofjes. Het juiste antwoord geef je door via dit formulier en dan hoor je over een maandje of je zo’n bijpassend broekje thuisgestuurd krijgt! Deze actie loopt tot 14 november 2009.

rose-legging

Vorig artikelKinderlaarsjes
Volgend artikelOuders Natuurlijk Beurs
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in