Ontdek je gek met Little Tikes

Little tikes activiteitentuinIk steek niet onder stoelen of banken dat ik het meest fan ben en blijf van houten speelgoed. Duurzaam, goed voor het milieu en het gaat niet snel kapot. Ook in mijn interieur kan ik houten speelgoed beter hebben dan schreeuwerig plastic. Het oog wil tenslotte ook wat. Mijn oog dan, hè…

Toch blijf ik me verbazen over de aantrekkingskracht van het kleurrijke plastic speelgoed bij mijn kinderen. Keer op keer, als ze bij anderen zijn waar het grootste deel van het speelgoedassortiment bestaat uit dit materiaal, zijn ze er volop mee in de weer. Wat is dat toch?

Recent maakten wij kennis met Little Tikes. Dit speelgoedmerk, met een uitgebreide collectie aan speelhuisjes, auto’s, buitenspeelmateriaal en nog veel meer, heeft nu een multifunctionele activiteitentuin. Hysterischer kan bijna niet, maar onze Lenthe ging compleet los. Wat was er veel om te ontdekken!

Deze multifunctionele activiteiten tuin van Little Tikes moedigt kleine kinderen aan om hun leefomgeving op een speelse en educatieve manier te ontdekken. Met het openklapbare speelcentrum met onder andere een spiegel, leerklok en beweegbare dieren en onderdelen kunnen kleine kinderen hun motoriek volop ontwikkelen. Zo is er een ballen-rolbaan, een verrekijker, vormensorteerder, piano en nog veel meer. Het interactieve, dubbelzijdige en draagbare speelpaneel bevat een spiegel, klok om te leren klokkijken, ballenshaker, verplaatsbare en klikkende insecten. Kruip over de hindernisbaan en sorteer vormen in de brievenbus. Makkelijk in elkaar te zetten, te veranderen en op te bergen.

Ik moet toegeven dat de kinderen het ontzettend leuk vinden. Er valt genoeg te ontdekken en ze bouwen er hele fantasieverhalen omheen. Een groot pluspunt vind ik dat het snel in en uit elkaar te halen valt. Zo hebben ze veel plezier, maar zo hoeft het schreeuwerige plastic niet steeds zichtbaar in je woonkamer te staan.

Little Tikes heeft ook een facebookpagina waar momenteel een leuke kortingsactie loopt.

Wat vind jij van plastic speelgoed? Hot or not?

little tikes met kids

Vorig artikelDurf jij de Sinterklaas Test te doen?
Volgend artikelWie, wat, waar en waarom op Instagram: Cuubphoto!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in