Durf jij de Sinterklaas Test te doen?

sinterklaas1Jawel, de grootste kindervriend is weer in het land en dat is voor veel kinderen weer een hele spannende periode. Krijg ik wel of niet iets in mijn schoen? Ben ik het hele jaar lief geweest? Heb ik mooi genoeg gezongen? Deze spanning keert zich om naar vreugde als ze inderdaad iets lekkers in hun schoen vinden! Een hele leuke periode voor zowel kinderen als ouders!

Weet jij wel genoeg van Sinterklaas?
Ieder jaar komt Sinterklaas met zijn Pieterbazen langs en op de televisie zijn ze te zien bij het Sinterklaasjournaal en in de bioscoop. Iedereen kent deze verhalen perfect, maar veel mensen weten niet waar de Sint oorspronkelijk vandaan komt, hoe het verhaal ontstaan is en weten niet wat sommige woorden uit de bekende Sinterklaasliedjes betekenen. Daarom heeft Wooki.nl een test ontwikkeld, waarmee je jouw Sinterklaaskennis kunt testen!

Doe de Sinterklaas test!
De test werkt zeer eenvoudig! Er worden 9 vragen gesteld, waarbij je iedere keer 3 mogelijkheden hebt. Kies je bijvoorbeeld 9 keer het juiste antwoord, dan ben je een èchte Sinterklaaskenner. Heb je echt alle antwoorden fout, dan wordt het tijd dat je je toch wat meer verdiept in deze puur Hollandse traditie. Doe de Sinterklaas test en test je kennis op een leuke manier! De test is volledig gratis en er worden geen gegevens gevraagd.

Delen mag!
Als je de uitslag binnengekregen hebt, is het natuurlijk ontzettend leuk om deze te delen op Twitter of Facebook. Zo kun je aan al je vrienden laten zien wat jouw kennis is en kun je kijken of jouw beter beter of slechter is als die van je vrienden!

Wooki.nl – Leuke testen
Naast de Sinterklaastest, staan er op Wooki.nl nog veel meer leuke en nuttige testen. Twijfel je bijvoorbeeld of je zwanger bent, kun je een online zwangerschapstest doen. Wil je een babyfoon kopen, dan kun je de babyfoon test maken en zo eenvoudig een top 5 uitprinten van een babyfoon die het beste bij jouw wensen past. Ook kun je de Disney test doen om te kijken of je het meeste lijkt op Donald Duck, Ariël de Zeemeermin of bijvoorbeeld Donkey uit Shrek.

Tips en ideeën zijn welkom!
Heb je toevallig zelf leuke ideeën voor testen, dan zou het ontzettend leuk zijn om dat als reactie te melden. Wellicht komt er dan straks een test die jij bedacht hebt! Dus laat snel een reactie achter met jouw tips en ideeën!

sinterklaas2

 

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelGoede schooltas voor leuke en duurzame tassen
Volgend artikelOntdek je gek met Little Tikes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in