Leuke woonaccessoires op Dawanda

betonklokKennen jullie Dawanda al? Deze online designmarkt staat vol creatieve uitspattingen. Handgemaakte, unieke woonaccessoires zijn extra leuk om te hebben. Al was het alleen maar, omdat niemand anders ze heeft. Zulke bijzondere spulletjes vind je alleen nog op Dawanda, waar geen massaproductie gedraaid wordt. Hier zie je dat met liefde en zorg aan een product gewerkt wordt. Leuke woonaccessoires op Dawanda, ik tip ze!

Leuke woonaccessoires op Dawanda

Toevallig hoorde ik vandaag dat de betonlook helemaal terug komt. Ik moet daar zelf nog een beetje aan wennen, zo in de zomer die saaie kleur grijs, maar deze betonklok vond ik toch wel heel stijlvol. Lijkt me prachtig aan de muur.

Letters gemaakt van postzakken

postzak letters Ook erg leuk vond ik deze letters gemaakt van oude postzakken. Een echte blikvanger in je huis, hal of slaapkamer. Hang de letters bijvoorbeeld aan kleine spijkertjes en maak een woord, zoals bijvoorbeeld “slaap” of “lente”. Zal zeker opvallen. Dit item hoort zeker thuis in het rijtje leuke woonaccessoires op Dawanda.

 

Laptop opleuken

laptop afbeeldingIk heb zelf altijd mijn laptop ergens in de woonkamer staan. Gewoon, omdat ik er vaak achter zit, als de kinderen even lekker spelen of als ze naar school zijn of slapen. Ik krijg immers dagelijks vele mails binnen. Nu vind ik computers per definitie lelijk, maar met zo’n toffe achterkant verandert mijn mening daar over. Heel tof! Je laptop lijkt net een schilderij. Er zijn nog veel andere kleuren verkrijgbaar, maar deze vind ik de mooiste.

Magnetische vaasjes

magnetische vaasjesTot slot werd ik verliefd op deze magnetische vaasjes. Met speciale koelkastmagneetjes, zodat je ze op de koelkast kunt klikken, of op een muur die je verfde met magneetverf. Heel leuk idee, en dan elke week verse bloemen in huis. Ben je nieuwsgierig welke woonaccessoires je nog meer op Dawanda kunt vinden? Neem dan zelf eens een kijkje!

Vorig artikelK’NEX: robo-creatures
Volgend artikelMijn weekend in foto’s
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in