Heb jij al gehoord van de nieuwste dino rage?

dino naturalis actie ahNou, Yuren is al fan van de dino rage nog voor de campagne van start gaat. Vanaf 6 juni (as zondag) zijn verzamelalbum, de VR-brillen en de spaarplaatjes verkrijgbaar in alle winkels. Bij besteding van 10 euro ontvangen klanten een set met daarin 4 dino plaatjes. Ook als je online je boodschappen doet! Wel zo makkelijk, want dan worden de plaatjes gewoon thuisbezorgd. Net als je boodschappen!

Met deze nieuwe spaaractie wil Albert Heijn kinderen van Nederland spelenderwijs én met inzet van moderne technologieën als augmented en virtual reality voorbereiden op de komst van de T.rex, die in september naar Nederland wordt gehaald door Naturalis. Samen met evolutie bioloog Freek Vonk stap je midden in een virtuele wereld van de dino’s. Door de gratis AH dino-app en 160 dino plaatjes met feiten en weetjes ben je voor even terug in de tijd van de dino’s. Zo leer je alles over deze fascinerende reptielen en zijn de dino’s ‘springlevend’ en dichterbij dan ooit. 

ah dino actie

Er zijn twee soorten VR-brillen verkrijgbaar in de winkel. Een kartonnen variant voor 2,49 euro en een iets luxere plastic versie die € 6,99 kost. Het verzamelalbum is verkrijgbaar voor € 0,49 en in de eerste week gratis bij aankoop van de bonusaanbieding op de voorkant van de folder. De AH dino-app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

ah_dino_728x90Als je nu alvast je online bestelling plaatst voor volgende week maandag weet je zeker dat je als 1 van de eerste meedoet aan de nieuwe rage.

Trouwens, niet alleen Yuren is fan. Maik is ook helemaal weg van de campagne. In feite was hij degene die me zei dat ik daar echt iets over moest schrijven, want zo’n VR-bril is natuurlijke en echte mannen- en jongensgadget.

Wie gaat mee sparen?

https://www.youtube.com/watch?v=EoQHKOmbHxg

 

Vorig artikelOp een mooie manier de zon weren
Volgend artikelDe allerleukste zomerjurkjes van 2016!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in