Opvoedinspiratie cadeau bij aankoop van opvoedinspiratie!

perfecte moeders bestaan nietGezinnig kennen jullie allang natuurlijk. Ik schreef er laatst nog over, toen dat leuke spel Familieklets net uit was. Inmiddels ben ik ook fan van dit prettige boek: Perfecte moeders bestaan niet. Pff, ik blij. Natuurlijk weet je het wel, maar er zijn momenten dat ik het graag nog eens bevestigd krijg. Prima boek voor op je verlanglijstje dus!

Er is trouwens een fijne actie bij Gezinnig.nl. Je krijgt bij besteding van € 75 een proefabonnement op het tijdschrift J/M voor ouders cadeau. Dat is een opvoedblad vol herkenbare verhalen en praktische tips. Nooit weg om eens te lezen hoe andere ouders het doen. Wie weet leer je er nog iets van en is het toepasbaar in je eigen gezin. De aanbieding is geldig tot 15 oktober 2013.

J M magazine

Vorig artikelDe dunste broodtrommel ever
Volgend artikelLaat je inspireren!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in