De dunste broodtrommel ever

foodbookVind jij broodtrommels ook vaak van die ondingen in je tas? Ik wel. Veel te dik, of te breed of te groot of hoe je het ook wilt noemen. Maar ja, ik moet mijn brood toch meenemen naar het werk. Ik vind dan ook de Scandinavische uitvinding van Compleat echt briljant. De look & feel van een Apple laptop, maar gewoon een heuse broodtrommel. Nou ja. Broodtrommel. Kun je dat eigenlijk nog wel zo noemen? Ik vind het er eigenlijk te sjiek voor. En dat vinden ze zelf ook. Daarom noemen ze dit een Foodbook. Er passen 4 boterhammen in, terwijl het echt superplat is. Handig! Bekijk voor meer informatie dit filmpje. Te koop bij ScandinavieXS, en met de code Eat2 kost ie maar €22,50 ipv €24,95 (geldig tot en met 17 oktober 2013)

compleat foodbook

Vorig artikelLeeslampje voor boven je bed
Volgend artikelOpvoedinspiratie cadeau bij aankoop van opvoedinspiratie!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Te groot, wil een trommel voor 2 sneetjes welke in mijn jaszak past, plat en klein. Ik neem liever geen tas mee alleen voor het brood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in