In oranje sferen op Etsy

collage oranje etsyEr zijn diverse gelegenheden in Nederland waarbij ons chauvinistische aard daarboven komt en de kleur oranje hoogtij viert. Denk aan Koningsdag, maar ook wanneer er een sportevenement is zoals het WK of EK voetbal. Ik vind het dan altijd leuk om daar op aan te sluiten met oranje producten. Op Etsy kun je leuk shoppen, dus om in oranje sferen op Etsy te blijven maakte ik een leuk overzicht van oranje artikelen. 

Lees ook: Asking for trouble

In oranje sferen op Etsy

Om in oranje sferen te blijven maakte ik vandaag een selectie van oranje Etsy artikelen. Voor niet weet wat Etsy precies is hier een uitleg:

Etsy is een marktplaats waar mensen van over de hele wereld in contact komen om unieke producten te kopen en verkopen. Hun missie is om handel opnieuw uit te vinden op manieren die helpen om te bouwen aan een duurzamere en meer voldoening gevende wereld.

1. Shocking Orange heet deze knaloranje masking tape van MT

oranje tape

2. Een oranje kubus ketting is een leuk detail bij je oranje outfit

oranje ketting

3. Vader/zoon vlinderstrik en stropdas om in stijl voetbal te kijken.

oranje strik en stropdas

4. Deze oranje papieren waaier kun je leuk ophangen in bomen of voor je raam tijdens de WK-periode.

oranje waaier

5. Oranje veren als oorbellen. Zo val je in ieder geval lekker op!

oranje oorbellen

6. Een handgemaakte oranje vilten bloem kun je subtiel als broche opspelden.

oranje broche

 

Vorig artikelCamping hacks van Pinterest
Volgend artikelHoe betrek je kinderen bij de vakantie voorbereidingen?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in