Pablosky laarzen

We blijven even in het thema schoenen. Ik heb al eerder geschreven over de online shop van Pablosky. Ik ben haar namelijk heel enthousiast over, de schoenen zijn zo mooi van kwaliteit. Lekker stevig, goed voetbed, dat vind je tegenwoordig niet meer overal. Pablosky staat bovendien voor goede service en snelle verzending. Ik heb al heel wat heen en weer gemaild met ze om de perfecte maat voor Sterre te vinden, zodat de schoentjes goed passen. De snelheid waarmee ik reactie krijg is altijd prima, evenals de adviezen. En zo stapt onze bijna-kleuter deze winter ook op deze geweldig leuke laarsjes van Pablosky rond!

Pablosky geeft de Hip & Hot lezers de kans om een gratis paar schoentjes naar keuze te winnen! We willen graag weten welk paar schoentjes van de wintercollectie je het leukste vindt en in welke maat je ze zou willen winnen. Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet mag jouw kindje straks ook op deze kwalitatief goede en vooral ook erg leuke stappers rondhuppelen! Deze actie duurt tot 27 december 2010.

Vorig artikelZalando schoenen
Volgend artikelLeju sieraden
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here