Olmoost

uiltjeDan maar de boom in, dacht Olmo, vriendjes zoeken. Hij hoefde niet lang te zoeken. Stapels uiltjes zaten op de takken op hem te wachten. Ze dachten na. Over vriendjes, koningen en boze kindjes.”

Een stukje uit het blog over Olmo de Uil, een kleurrijk lief uitje. Olmo is onderdeel van Olmoost, een wereld van unieke en kleurrijke vilten babyspeeltjes. Stuk voor stuk handgemaakt, origineel en heel bijzonder.
Naast Olmo de Uil wonen ook Mos de Vos en Ossie de Egel in Olmoost. naamloosDe speeltjes hebben zachte simpele vormen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan een jongens-, meisjes- of unisex versie bestellen.

Op de website kan je ook terecht voor unieke, handgemaakte prachtige geboortekaartjes en presentjes. Er is een grote keuze uit verschillende kleuren, vormen en ideeën, zodat er altijd iets bij zit wat past bij jouw smaak en wensen.

Wil jij ook zo’n leuke Olmo de uil knuffel winnen voor je kleintje? Dat kan! Als je het juiste antwoord geeft op de vraag : ‘Welke activiteit vindt Olmo niets voor uilen” maak je kans op deze bijzondere knuffel. Je stuurt je antwoord via dit formulier in. Deze actie loopt tot 17 juni 2013.

naamloos2

Vorig artikelKipKep Blenker
Volgend artikelSpeelgoed van bamboe
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

1 REACTIE

  1. Wat een superschattige speeltjes..zoo lief om te zien.Daar zal mijn kleinzoontje wel naar kijken en grijpen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in