Kickies

Je zult maar een vader hebben die een schoenfabriek heeft gehad en modelleur is. Dan is je eigen ontwerp schoentjes wel heel dichtbij… Dat overkwam Mariska van Kickies. Zij kreeg een dochter en ontdekte dat de slofjes die op de markt waren niet helemaal haar smaak waren. Dus maakte haar vader, die een passie voor schoenen heeft, hippe slofjes. Daar kwamen veel complimenten op en er waren vrienden en familie die ook wel zo’n paar slofjes wilden. Een idee was geboren. Kickies was geboren. En voor mij werd er ook een idee geboren. Want ik schreef al eerder over mijn dochter, die extreem smalle voetjes heeft. Overal leuke sandaaltjes in de winkels, maar niets wat ze past. Dus ik besloot eens aan Kickies te vragen of er ook sandaaltjes op maat gemaakt konden worden. Dat kon! Ik moest haar voetjes omtrekken en opmeten en binnen een week had ik de prachtige en vooral prima passende sandaaltjes in huis. Mama blij, Sterre blij! Wat een service! Natuurlijk bestelde ik meteen een paar hippe slofjes voor Yuren. Op de groei, zodat hij ze aan kan als hij een maandje of 8 is. Ze zijn geweldig. In het echt zie je dat het is gemaakt door iemand met passie voor schoentjes: zo mooi afgewerkt en lekker soepel leer. En bovendien, net even wat anders dan anders. Want ik ben het met Mariska eens: de meeste slofjes die op de markt zijn vind ik niet echt heel mooi. Maar de slofjes van Kickies zijn gaaf! Kickies is een aanrader!

Heb je op de website van Kickies gekeken en ben je ook gevangen door de schoonheid van deze hippe slofjes, sandaaltjes en schoentjes? Zin om iets te bestellen voor je zoon of dochter? Wacht dan niet te lang, want tot en met 15 juli 2010 krijg je met de code HH393 10% korting op het gehele assortiment!

Vorig artikelUdder Cover
Volgend artikelFoto in lijst
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in