Papieren woonaccessoires

De Deense ontwerpster Rie Elise Larsen maakt prachtige kleurrijke spulletjes, waar je meteen vrolijk van wordt. Mooie woonaccessoires, gemaakt van papier. Kleine sterren en vogels, die je overal in huis kunt ophangen. Een bijzonder merk is het zeker en dat kleur en belangrijke rol speelt in haar ontwerpen valt meteen op. De webshop Buiten de Lijntjes verkoopt een aantal van haar prachtige creaties, zoals de hangers. Maar ook mooi ontworpen papier, wat je natuurlijk erg goed kunt gebruiken om cadeautjes op een bijzondere manier in te pakken. Of zoek je nog een mooi notitieboek? Ook daar zijn er een aantal van te vinden, ontworpen door Rie Elise Larsen. Hou je van kleur en zoek je nog wat leuks voor in huis, dan moet je zeker even een kijkje gaan nemen op de site want de ontworpen zijn gewoon prachtig.

Namens Buiten de Lijntjes mogen we een setje sterren (t.w.v. 9.95 euro) weggeven. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag om kans te maken op deze leuke prijs: Op welke datum is Buiten de Lijntjes geopend? Deze actie loopt tot 21 november 2011.

Vorig artikelSilk in a Box
Volgend artikelVilla-Kakelbont
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in