Villa-Kakelbont

We kennen Villa Kakelbont uit de verhalen van Pippi Langkous, maar sinds kort is er ook een prachtige webshop geopend met deze naam. Hier kun je terecht voor bio, fairtrade en organic baby- en kinderspullen. Villa Kakelbont gaat de grenzen over, zij zoeken over de hele wereld naar producten die hip zijn en passen binnen het eco-concept. Als ouder zijn we ons tenslotte steeds meer bewust van de zorg die we hebben voor onze aarde. We willen er alles aan doen om onze kinderen zo lang en gelukkig mogelijk te laten leven, en dat betekent dat we het liefst producten kopen die veilig, duurzaam en eco zijn. Maar dan dus wel in een hip jasje! Villa Kakelbont heeft dat goed begrepen. Ik keek mijn ogen uit in de webshop naar al het moois. Kleurrijk, origineel en bijzonder, dat zijn de kernwoorden die horen bij deze webshop. Tijd om zelf een kijkje te gaan nemen!

Namens Villa Kakelbont mogen wij 2 bonnen ter waarde van 25 euro weggeven! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Kies op de website van Villa Kakelbont je 2 favoriete producten uit en beschrijf in een paar zinnen waarom je dit product zo leuk of handig vindt. Geef je antwoord door via dit formulier. De 2 origineelste teksten krijgen ieder een kadobon van 25 euro toegestuurd. Deze actie duurt tot 23 november 2011.

Vorig artikelPapieren woonaccessoires
Volgend artikelSnowboots!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in