Slings and Things

Het was begin juni, Yuren was 6 weken oud. Mijn draagdoek, een Storchenwiege, had ik vanwege een overdaad aan kattenharen (van een kat die al 2 jaar elders is ondergebracht wegens allergie) in de wasmachine gegooid. En daarna in de droger. Oei, stom! Dat moet je dus niet doen, je draagdoek in de droger gooien! Ook niet heel eventjes. Hij was gekrompen. En dus kon ik niet meer knopen zoals ik dat gewend was. Er moest met spoed een nieuwe komen. Ik surfde wat op internet, op zoek naar een geschikte geweven doek en kwam terecht bij Slings & Things. Ik legde er mijn wensen voor en kreeg heel fijn advies van Monique, de eigenaresse (net als ik een Zeeuwse bovendien!). Het kwam er op neer dat ik moest gaan kiezen tussen een Didymons Wellen of een Elleville ZARA. Ik ging uiteindelijk af op de kleur en koos een ZARA Aubergine. Een prachtige doek, bruikbaar voor zowel jongen als meisje en bovendien stevig en zacht. Ik ben Monique nog steeds dankbaar voor dit advies, want de ZARA is mijn fijnste doek, ik pak ‘m sneller dan de Ellaroo, Didymos (die ik later ook nog bestelde) en de Storchenwiege. Voor goed advies kun je dus zeker bij Slings & Things terecht. En voor fijne doeken ook! Ik heb, met de winter op komst, Monique gevraagd om advies mbt winterdoeken en de volgende doeken uit het Slings & Things assortiment zijn bijzonder fijn in de winter: Didymos met wol, Ellevill Zara sheep met wol, Ellevill Jade, Girasol, Hoppediz, Neobulle en Storchenwiege Leo.

Namens Slings & Things mag Hip & Hot een poppendoek Néobulle Manon rouge poppenringsling weggeven. Heel leuk voor de kindjes van draagmama’s om hun poppen in te dragen. Je moet natuurlijk wel iets doen om dit te winnen. Laat ons weten hoeveel verschillende merken poppendoeken heeft Slings & Things in het assortiment heeft en geef het door via dit formulier. Wie weet draagt jouw kindje straks de poppen net als mama: in een geweven doek. Deze actie loopt tot 2 november 2010.

Daarnaast krijg je met de kortingscode hiphot ook nog eens 10% korting op je bestelling bij Slings & Things!

Vorig artikelBeadle
Volgend artikelHipgemaakt
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in