Penpal Junkie

Ook bij Penpal Junkie, de webshop met superleuk cadeautjes voor iedereen, doen ze aan Valentijnsdag. Ik spotte er een zakje schattige stickertjes, die leuk zijn om een kaart of brief mee te versieren. Of op de envelop van je Valentijnskaart te plakken. Verder is Penpal Junkie een website om eens de tijd voor uit te trekken zodat je lekker kunt rondsnuffelen tussen al die lieve kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Dit is dè plek bij uitstek om te shoppen als je een kleindigheidje zoekt voor een vriend of vriendin.

Namens Penpal Junkie mag Hip & Hot 5 van die lieve stickerzakjes met hartjes weggeven! Daar moet je natuurlijk wel weer iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten hoeveel verschillende spaarpotten Penpal Junkie verkoopt en wie weet win jij zo’n zakje hartjesstickers. Deze actie loopt tot 3 maart 2011.

Vorig artikelTukluk
Volgend artikelWijnrek
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in