Win een set voor je paasontbijt of paasdiner!

Afgelopen week heb ik eindelijk alle winterspullen opgeruimd en de lente-en paasdecoratie tevoorschijn gehaald. Als nu het weer ook nog een beetje wil meewerken, ben ik tevreden. Bij Pasen hoort immers geel, zon, lammetjes, paaseitjes en een mooi gedekte paastafel. Ik kan me nu al verheugen op de paasstol zonder toevoegingen die ik zelf ga bakken. En de heerlijke eitjes die ik ga serveren. Het voordeel van een groot gezin: er is altijd gezelligheid aan tafel.

Een mooi gedekte tafel

Ik probeer ieder jaar mijn paastafel weer anders te stylen. Ik koop een nieuw tafelkleed, nieuwe eierdopjes, ik wissel wat decoratie, kies voor nieuwe servetjes en zet mooie kaarsjes op tafel. Een van mijn favoriete webwinkels is Cook&Co, hier kan ik vaak mooie items vinden. Dit jaar ben ik vooral op zoek naar een mooi tafelkleed. Dat wordt nog best een uitdaging, want onze nieuwe tafel is 3 meter lang en daar vind je niet zo snel een tafelkleed voor.

Servies

Het servies heb ik het liefst in pastelkleurtjes. Het hoeft van mijn niet allemaal per se geel te zijn. Andere kleuren zijn ook leuk, zoals roze, lichtgroen, lichtblauw en wit. Het liefst wel effen, want dan komen de gerechtjes zo mooi uit.

Gourmetten

Veel mensen gaan gourmetten met Pasen. Wij misschien ook wel, de kinderen vinden dat zo leuk. Wil jij ook gaan gourmetten met de kinderen? Dan heb ik in deze blog over gourmetten met kinderen een heleboel tips op een rij gezet, van waar je op moet letten in verband met de veiligheid tot aan lekkere gerechtjes aan toe. Doe er je voordeel mee!

Win een mooi set voor je paasontbijt- of diner!

Houd jij er, net als ik van, om je tafel mooi te stylen? Dan is deze winactie ècht iets voor jou! Namens Cook&Co mag ik namelijk 2 mooie sets weggeven. In de set voor de ontbijttafel vind je een schort, een waterkaraf met confettiglazen, mokken en borden van VT wonen in de kleur Sand. In de set voor het paasdiner vind je fondueborden, een wijnkoeler met 6 glazen, een raclette stone & gril en een steakmessenset.

Wil je hier kans op maken? Vul dan onderstaand formulier in èn laat weten op welke set je kans wil maken.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelStimuleer de fantasie van je kind
  Volgend artikelSporten; hoe motiveer je jezelf?
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  1 REACTIE

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in