MyMepal

Het oude schooljaar zit er op en na de vakantie beginnen we weer met een nieuw jaar. Tijd voor een nieuwe frisse schoolbeker en broodtrommel. Bij MyMepal kun je de bekende lunchboxen en drinkbekers van Rosti Mepal personaliseren, hoe leuk is dat? Je kunt het online ontwerpen en zelfs foto’s uploaden. Unieker en persoonlijker kan het haast niet. Een foto is leuk, maar wat dacht je van een tekening van je kind of een ander plaatje? Naast foto’s uploaden kun je ook verschillende teksten toevoegen, in diverse kleuren en lettertypes. Zo kun je bijvoorbeeld een tekstballonnetje toevoegen bij een foto, dat is toch hartstikke leuk. Naast het personaliseren van de producten kun je ook je trommel of beker zelf samenstellen qua kleur. Je kiest gewoon de kleuren die jij leuk vind, lekker gek allerlei kleuren door elkaar, of kies je toch voor dezelfde kleuren? Waar je ook voor gaat, je kunt de producten zo mooi maken als je zelf wilt.

Namens MyMepal mogen we maar liefst 4x een cadeaubon van 20 euro weggeven, zodat je zelf zo’n mooie beker en/of lunchbox kunt maken. Maar hier moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoeveel verschillende soorten Mepal producten kun je personaliseren op MyMepal? Deze actie duurt tot 10 september 2012.

Vorig artikelGoedgemerkt
Volgend artikelDe Happywrapper van Poppedop
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in