Fleuriginal

Babushka Kring rozeMooie handgemaakte accessoires vind je ook bij Fleuriginal. Armbandjes, haarspeldjes, kettingen en sleutelhangers. Helemaal super vind ik die lieve babushka armbandjes. Geregen op elastisch draad in verschillende kleurtjes. Daar zal menig kindje blij van worden! Fleuriginal is erg creatief en maakt ook superleuke haarknipjes. Voor wie al tijden op zoek was naar speldjes voor een baby met veel haar: je hebt ze gevonden! Fleuriginal verkoopt ook kleine haarknipjes, geschikt voor in babyhaar. Voor de grotere kindjes zijn er ook hele leuke, wat grotere te vinden. Met hartjes, bloemetjes of aardbeien. Zelfs orchideëen kwam ik er tussen tegen! Soms gehaakt, soms van stof, maar eigenlijk allemaal even leuk.

030

Voor Hip & Hot heeft Fleuriginal 5 setjes haarknipjes gehaakt. Superleuke bloemetjes, helemaal hip! En die kunnen jullie natuurlijk winnen! Fleuriginal steunt steeds een goed doel. Maarliefst 5% van elke aankoop! Laat ons weten via dit formulier, welk goede doel zij in het jaar 2009 steunt, en je maakt kans op een van de 5 setjes van 2 gehaakte haarknipjes. Deze actie loopt tot 9 november 2009.

012

Vorig artikelZigo
Volgend artikelJonge Gezinnen Beurs
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in