Perfect voor de lunch

aqua dot toteZit jouw vakantie er al op? Of heb je nog leuke tripjes voor de boeg? Deze leuke lunchtasjes komen altijd van pas. Van een stokbroodje gezond in het park tot een stapel boterhammen voor de overblijf.

De lunchtote is het nieuwste ontwerp van 3GreenMoms. Eerder maakten zij een serie lunchbags, ook gemaakt van katoen met een waterafstotend laagje. Zo blijft alles lekker vers én met deze producten wordt een alternatief geboden voor het gigantische aantal plastic zakjes dat rondzwerft op de aardbol. De lunchtasjes zijn ruim, en als ie leeg is vouw je ‘m op tot een plat pakketje (ca 23 x 18 cm.). Ook heel handig: je stopt ze gewoon in de vaatwasmachine. Je kunt kiezen uit vier verschillende leuke printjes. Ze zijn onder meer verkrijgbaar bij Gezinnig, een webshop vol slimme dingen voor gezinnen.

lunchtotes 4 kleuren

Vorig artikelHip naar school!
Volgend artikelHollandse oldschool tattoo tegelstickers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in