Special Bite

sb_zomer_cover2009_kleinO wat was ik blij toen ik deze geweldig leuke gids van Special Bite won! Boordevol met de hipste terrasjes, helemaal goed voor een zomer lang plezier. Waar ook in Nederland, er is voor iedereen wat te vinden. Wil je sjiek? Dan vind je sjiek. Wil je hip en trendy? Dan vind je hip en trendy!  En wil je gewoon gezelligheid? Ook dat kun je vinden in deze superleuke terrassengids. Je kunt 126 keer bijzonder buiten eten als je de tips van deze hippe gids volgt. Soms op het strand, dan verscholen in het bos of gewoon heerlijk midden in de drukte van de stad. En het gaat niet alleen over de zomerterrassen, je vindt er ook info over de 10 leukste zomeractiviteiten. Meer over dit boekje lees je hier.

Wil jij ook alvast in zomerstemming gebracht worden door dit hippe boekje, voorzien van mooie kleurenfoto’s en heerlijke recepten? Dat kan! Je koopt ‘m voor maar €6,95 in de boekhandel. Maar je kunt ‘m ook, net als ik, winnen! Hoe? Nou zo: vertel over Hip & Hot: aan je vrienden, familie, of zet het op je blog en stuur een berichtje via dit formulier waarin je vertelt waar of wie jij hebt getipt over deze hippe site en waarom. Deze actie loopt tot 7 juli 2009.

special-bite

Vorig artikelPinka
Volgend artikelLovebottles
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in