Special Bite

Special BiteO wat was ik blij toen ik deze geweldig leuke gids van Special Bite won! Boordevol met de hipste terrasjes, helemaal goed voor een zomer lang plezier. Waar ook in Nederland, er is voor iedereen wat te vinden. Wil je sjiek? Dan vind je sjiek. Wil je hip en trendy? Dan vind je hip en trendy!  En wil je gewoon gezelligheid? Ook dat kun je vinden in deze superleuke terrassengids. Je kunt 126 keer bijzonder buiten eten als je de tips van deze hippe gids volgt. Soms op het strand, dan verscholen in het bos of gewoon heerlijk midden in de drukte van de stad. En het gaat niet alleen over de zomerterrassen, je vindt er ook info over de 10 leukste zomeractiviteiten. Meer over dit boekje lees je hier.

Lees ook: Heerlijk avondje uit eten in Den Haag

Special Bite

Wil jij ook alvast in zomerstemming gebracht worden door dit culinaire magazine, voorzien van mooie kleurenfoto’s en heerlijke recepten? Dat kan helaas niet meer. Special Bite wordt niet meer uitgebracht. Maar, niet getreurd, want anno 2023 kun je via de website van Diningcity online de leukste restaurantjes selecteren. Er staan allerlei leuke deals op, van casual tot luxe en er staan zelfs Michelin restaurants op die je kunt bezoeken voor een mooie prijs. 

special-bite

Vorig artikelBibaliek
Volgend artikelLovebottles
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in