Hello Fresh!

HelloFresh-ProefboxIk probeer eigenlijk elke dag wel een gezonde maaltijd op tafel te zetten. En met gezond bedoel ik tegenwoordig dan ook nog zoveel mogelijk biologisch en vrij van e-nummers. Niet dat ik zo’n gezondheidsfreak ben hoor, maar sinds ik me eens in al die rotzooi verdiepte kreeg ik het toch wel een beetje benauwd dat ik mijn kinderen het voorschotelde. Sindsdien doe ik een deel van de boodschappen bij de Ekoplaza of de Marqt. Toch ben ik zo druk, dat het ook wel eens voorkomt dat ik geen zin meer heb om te koken ‘s avonds. Of gewoon te laat thuis ben. Of niet alle boodschappen in huis heb. En ja, dan halen we een frietje. Of trekken een foute pizza uit de vriezer. Daarom vond ik Hello Fresh, wat ik ontdekte op de Culiperslunch, een prachtig concept. Bij Hello Fresh bestel je een box voor 3 of 5 maaltijden. Dit betekent dat je niet meer zelf hoeft na te denken over wat je eet en welke boodschappen je doet. Hello Fresh zorgt voor de ingrediënten, de recepten (die in 30 min klaar te maken zijn) en houdt er ook nog eens rekening mee dat je voldoende gevarieerd eet. Afgelopen week hebben wij een box getest. De Hello Fresh box werd op maandagavond bezorgd. In een grote kartonnen doos zaten alle spullen die we de komende 3 dagen nodig zouden hebben. Een dag vis, een dag vlees en een dag vega. Je kunt trouwens ook een volledig vegetarische box bestellen. Alles zag er vers uit. Op dinsdag ging ik aan de slag met de heek. Krieltjes in de oven met wat olie en kruiden, heek bakken en de groenten wokken. Het was zo gebeurd. En het smaakte! De hoeveelheid was prima, we konden er met z’n tweetjes goed van eten. Als we een box voor 3 personen hadden gehad, hadden de kinderen waarschijnlijk ook mee kunnen eten. Grappig was, dat ik op facebook van een van mijn vrienden het recept voor de dag erna zag. Zij bleek de recepten voor dinsdag en woensdag te hebben omgewisseld. Wat ik bij haar op de foto zag, maakte ik dus de dag erna: pasta met serranoham, walnoten en courgette-linten. Ook dat was heel smakelijk. De laatste dag aten we Indiase Dahl, een soort tomatensoep met linzen. Met naanbrood. Dat vonden we zelf het minste gerecht, maar het was alsnog prima te eten en uiteraard gezond. De kinderen verslonden het naanbrood, zo lekker vonden ze het! Er zijn verschillende boxen verkrijgbaar, zoals ook een fruitbox met gevarieerd fruit. En uiteraard kun je zo’n box ook cadeau doen! De bezorging is gratis.

box_pijlen_slider

Hello Fresh is een absolute aanrader voor wie een druk leven heeft en toch gezond wil eten. Je hoeft niet meer na te denken over wat je eet, je kunt vooraf zien welke recepten in de box zitten en je kunt iedere week aangeven of je wel of niet de box wilt ontvangen. Wat wij zelf nog een aanvulling zouden vinden is een aparte box met biologisch en e-nummer vrije ingrendiënten. Wie weet komt dat nog in de toekomst. Hello Fresh was een hele aangename ervaring in huize hipenhot!

HelloFresh-Fruitbox-3732-900-1-product

Vorig artikelBadpakken & zwembroeken tijd!
Volgend artikelLove Mom
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in