Wat je allemaal kunt doen met deze leuke thema boom

seizoensboom ValentijnsdagIk schreef heel lang geleden al een blogje over deze leuke houten levensboom. Destijds online verkrijgbaar, en als je de reacties op deze blog leest, kun je zien dat de betreffende webwinkel niet zo netjes leverde. Inmiddels is deze webwinkel ook gesloten, en ik vond geen plek waar ik een alternatief kon kopen. Toevallig liep ik laatst in een stenen winkel waar ze ‘m hadden en ik besloot ‘m nu meteen te kopen. Ik had de laatste, kreeg de etalage-versie.

Thuis gingen we direct aan de slag met het knippen van hartjes. De kinderen vonden het superleuk. Ik kocht ook een mooi zijden rood kleed wat ik neerlegde en zette de boom er op. We versierden ‘m helemaal in de sfeer van Valentijnsdag. Voor ons extra feestelijk, want die dag viert Sterre haar verjaardag (ze is de 13e geboren).

De boom werd steeds mooier, en toen alles af was plaatste ik een foto op Facebook & Instagram. Ik kreeg meteen een heleboel reacties van mensen die wilden weten waar ik de boom kocht. Zij hebben echter geen online winkel. Na wat heen en weer mailen besloot ik de boom zelf maar in te kopen! Hij is namelijk ook wel echt heel leuk en zo weet ik zeker dat hij ook echt bij iedereen aan komt.

Wat kun je nu eigenlijk allemaal met deze boom?

De boom is sowieso leuk om neer te zetten. Op een kast of in de vensterbank. Het hele jaar door komen er thema’s voorbij en steeds kun je de boom in de sfeer van dat thema versieren. Of met gekochte spulletjes (bijvoorbeeld de Xenos heeft vaak leuke dingen hiervoor) of zelf gemaakt/geknutseld met de kinderen. De boom is ook leuk voor seizoenstafels, op scholen of om bijvoorbeeld cadeau te doen bij de geboorte van een kindje als geboorteboom. Dan versier je ‘m met spenen, knuffeltjes, slabbeltjes, zelfgemaakte mini-luiertjes enz.

Voor meer ideetjes rondom deze boom kun je ook kijken op Pinterest of via deze blog van Nieneke

Wil jij deze thema-boom ook hebben? Dat kan! We verkopen ‘m (voorlopig tijdelijk) in onze webwinkel.

houten boom seizoen thema

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in