Wat je allemaal kunt doen met deze leuke thema boom

seizoensboom ValentijnsdagIk schreef heel lang geleden al een blogje over deze leuke houten levensboom. Destijds online verkrijgbaar, en als je de reacties op deze blog leest, kun je zien dat de betreffende webwinkel niet zo netjes leverde. Inmiddels is deze webwinkel ook gesloten, en ik vond geen plek waar ik een alternatief kon kopen. Toevallig liep ik laatst in een stenen winkel waar ze ‘m hadden en ik besloot ‘m nu meteen te kopen. Ik had de laatste, kreeg de etalage-versie.

Thuis gingen we direct aan de slag met het knippen van hartjes. De kinderen vonden het superleuk. Ik kocht ook een mooi zijden rood kleed wat ik neerlegde en zette de boom er op. We versierden ‘m helemaal in de sfeer van Valentijnsdag. Voor ons extra feestelijk, want die dag viert Sterre haar verjaardag (ze is de 13e geboren).

De boom werd steeds mooier, en toen alles af was plaatste ik een foto op Facebook & Instagram. Ik kreeg meteen een heleboel reacties van mensen die wilden weten waar ik de boom kocht. Zij hebben echter geen online winkel. Na wat heen en weer mailen besloot ik de boom zelf maar in te kopen! Hij is namelijk ook wel echt heel leuk en zo weet ik zeker dat hij ook echt bij iedereen aan komt.

Wat kun je nu eigenlijk allemaal met deze boom?

De boom is sowieso leuk om neer te zetten. Op een kast of in de vensterbank. Het hele jaar door komen er thema’s voorbij en steeds kun je de boom in de sfeer van dat thema versieren. Of met gekochte spulletjes (bijvoorbeeld de Xenos heeft vaak leuke dingen hiervoor) of zelf gemaakt/geknutseld met de kinderen. De boom is ook leuk voor seizoenstafels, op scholen of om bijvoorbeeld cadeau te doen bij de geboorte van een kindje als geboorteboom. Dan versier je ‘m met spenen, knuffeltjes, slabbeltjes, zelfgemaakte mini-luiertjes enz.

Voor meer ideetjes rondom deze boom kun je ook kijken op Pinterest of via deze blog van Nieneke

Wil jij deze thema-boom ook hebben? Dat kan! We verkopen ‘m (voorlopig tijdelijk) in onze webwinkel.

houten boom seizoen thema

 

Vorig artikel12 dingen die ik ga eten en drinken de eerste week na de bevalling
Volgend artikelWat mannen ècht willen krijgen voor Valentijnsdag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in