Pimp Your Kids

Het is feest bij Pimp Your Kids, want ze bestaan 5 jaar! Dat mogen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Want een feestje is veel leuker als je het met veel mensen kunt vieren. Dat moeten ze bij Pimp Your Kids ook gedacht hebben, want met het vijfjarig bestaan is er ook een nieuw label gelanceerd; Baba Babywear. Het merk komt uit België en is door Pimp Your Kids naar Nederland gehaald. De kleding bestaat o.a. uit jumpsuits en salopets in effen kleuren en vrolijke prints. Alles is gemaakt van biologisch katoen. Maar ook voor andere prachtige kleding kun je bij Pimp Your Kids terecht. Vanaf de kleinste prematuur maatjes tot maat 152, je vind het er allemaal. Lieve kleding voor meisjes en stoere items voor jongens. Naast de mooie webwinkel kun je ook bij de stenen winkel van Pimp Your Kids terecht, in Culemborg. Namens Pimp Your Kids mogen we een unieke, handgemaakte Albababy Crawler weggeven, beschikbaar in de maten 62-68 t/m 110-116. Wil je kans maken op deze prachtige prijs? Geef dan via dit formulier door welke Crawler je wilt winnen en waarom. (keuze uit de twee bovenstaande Crawlers) Deze actie duurt tot 5 augustus 2012.

Ga je een bestelling plaatsen bij Pimp Your Kids? Maak dan gebruik van de code PYK5, waarmee je 10% korting krijgt op je gehele bestelling.

Vorig artikelLove, Peace & Joy
Volgend artikelAlex & Lily
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in