sTerrenopsTelten

Als je online op zoek gaat naar kinderkleding kom je vaak veel dezelfde merken tegen. Het is natuurlijk leuker als winkels kleding verkopen die je niet overal kunt vinden. Zo kun je bij sTerrenopsTelten nu exclusief het kleurrijke kinderkledingmerk Villervalla kopen. Het komt uit Zweden en dat het kleurrijk is zie je meteen. Prachtige shirtjes, stoere broekjes en schattige rokjes, ze hebben het allemaal. Wat ik ook erg leuk vind zijn de kleertjes met sterren erop. Als je een dochter hebt die Sterre heet, dan kan zo’n item natuurlijk niet ontbreken in haar garderobe. Dus als je dochter dan een prachtig shirt opgestuurd krijgt van sTerrenopsTelten vol met sterren dan weet je zeker dat je een blij meisje hebt. De kleding van Villervalla is niet alleen prachtig, ook de kwaliteit is super. Iets wat natuurlijk ook erg belangrijk is. Je kunt de kleding erg leuk combineren met elkaar, zodat je mooie setjes kunt maken. Voor zowel jongens als meisjes. Dus zoek je nog leuke en vooral unieke kleding voor je kinderen? Dan moet je zeker even gaan kijken naar het prachtige merk Villervalla, wat dus alleen online verkrijgbaar is bij sTerrenopsTelten.

Speciaal voor de lezers van Hip & Hot geeft sTerrenopsTelten nu 15% korting en wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden. Gebruik hiervoor de code hipenhot04. Maar wees er snel bij, want je kunt de code t/m zondag 15 april gebruiken.

Vorig artikelHip op koninginnedag!
Volgend artikelJuffrouw Sproet
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in