Stickerbuikjes

Iedereen met kinderen kent het: overal worden foto’s van gemaakt. Vaak duurt het een tijdje voor deze foto’s worden afgedrukt en ben je vergeten wanneer de foto precies is genomen. De ‘Stickerbuikjes‘ van Allemaal Stickers Enzo zijn hiervoor dé oplossing. De sticker met een doorsnede van maar liefst 5 cm heeft de uitstraling van een gestikt logo. Het ‘Stickerbuikje‘ wordt eenvoudig op het kledingstuk van uw kindje geplakt (keer op keer opnieuw) waarna het op de foto lijkt het of dit logo daadwerkelijk op de kleding zelf is gestikt. In een handomdraai een tijdsindicatie geven aan al de kinderfoto’s met ‘Stickerbuikjes’ is eenvoudig en origineel! Een complete set ‘Stickerbuikjes‘ kost € 3,99. Leuk voor je eigen kindje en origineel als kraamcadeautje.

Namens Allemaal Stickers Enzo mogen wij 1 setje stickerbuikjes weggeven (en een ander setje in het komende hipenhotmagazine!). Laat ons via dit formulier  weten hoeveel verschillende setjes Stickerbuikjes er beschikbaar zijn. Deze actie loopt tot 6 februari 2013.

Vorig artikelGehaakte knuffels met naam
Volgend artikelPluk de Dag!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in