Jubeltjes

jubelBij Aterlier Joelle vond ik superleuke poppetjes voor de kleinsten onder ons. Jubeltjes. Deze vrolijkheidspoppetjes zijn geweldig leuk voor boven een wieg, aan de kinderwagen, voor het raam of aan een kastdeurtje. De kleine belletjes maken geluid, maar door de kleine onderdelen die er aan zitten, zijn ze helaas niet geschikt voor de allerkleinsten. Maar…daar heeft Aterlier Joelle iets op gevonden. Er zijn namelijk ook Jubel-tutjes, en die zijn wel heel geschikt voor babytjes! Ze kunnen aan een speen geknoopt en zijn dan een superleuk tutdoekje voor je kindje.

jubeltjes

Voor Hip & Hot heeft Aterlier Joelle een jubeltje beschikbaar gesteld voor de winactie. Kijk even op de website welke creatieve activiteit je nog meer kunt boeken bij Aterlie Joelle. Laat het weten via dit formulier en wie weet mag jij zo’n leuk Jubeltje ontvangen! Deze actie loopt tot 6 november 2009.

blauwroze_tutje

Vorig artikelWitZandGrijs
Volgend artikelDe Swinx en meer
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Ik heb uw stand gezien op de holy stitch beurs in Leeuwarden. Ik was meteen verkocht toen ik de jubeltjes zag.

  2. Helaas te laat voor de actie ; maar errug onder de indruk van de schattige “JUBELTJES”.
    Makes life easier !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in