Talentendag

Op vrijdag 25 januari organiseren platform FemaleFactor en vrouwen zorgverzekeraar Engeriek een Talentendag in Kamerik (Utrecht). Ga samen met hun op zoek naar je vrouwelijke talenten en je groeimogelijkheden. Om je talenten te verkennen maken ze gebruik van het FemaleFactor model, dat bestaat uit zeven verschillende vrouwtypen. Ontdek welke het beste bij je passen, zodat je je dromen waar kunt maken. Tijdens deze Talentendag krijg je een introductie Typisch Jij! door Anja Beerepoot en Mirjana Smolic. Daarnaast kun je deelnemen aan twee workshops een heerlijke lunch en een netwerkborrel met andere vrouwelijke professionals. Kortom, een dag vol female power!

Wil je graag naar deze Talentendag? Meld je dan nu aan. Als je bij je aanmelding kiest voor optie 2 (zakelijk) of optie 4 (particulier) en dan bij username hip&hotactie invult, dan krijg je maar liefs 30 euro korting. Dus in plaats van 125 euro, betaal je dan nog maar 95 euro. Dat is toch super?

Vorig artikelPluk de Dag!
Volgend artikelWijnwoensdag: voor bij de kaasfondue
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in