Pom Poms

Het zijn bollen van papier, maar ze zijn super leuk en geweldig om als decoratie te gebruiken in bijvoorbeeld de kinderkamer. Bij Hipgemaakt.nl kun je deze prachtige pompoms kopen, in drie verschillende maten en heel veel verschillende kleuren. Ze zijn dus helemaal aan te passen aan jouw eigen smaak. Ook voor een feestje zijn ze erg leuk, en een keer weer wat anders dan de standaard slingers. Alle pompoms zijn handgemaakt van mooi en ecovriendelijk zijdevloei. Ik weet zeker dat ze in elke kamer voor wat vrolijkheid zorgen.

Namens Hipgemaakt.nl mogen we een setje van drie pompoms weggeven. Wil je ze winnen, geef dan via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Noem drie kleuren waarin de pompoms verkrijgbaar zijn. Deze actie loopt tot 22 april 2012

Vorig artikelMadeliefke
Volgend artikelPasfotoboekje KIJK MIJ
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in