Kaarten Marie-Laure Viriot kopen

Kaart wer bist du marie laure viriotKen jij de kaarten van Marie-Laure Viriot al? Marie-Laure Viriot woont in Duitsland, waar zij tekeningen maakt die zij verkoopt als kaarten. De kaarten zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes. Wat ik zo bijzonder vind, is dat er heel veel warmte in zit. Op haast iedere kaart zijn er wel dieren te vinden. Zij tekent kaarten die passen bij de seizoenen, maar ook bij sprookjes of andere thema’s. Al enige jaren hebben we de kaarten van Marie-Laure Viriot in het assortiment van onze webwinkel. Ze gaan hard, steeds als ik nieuwe voorraad bestel, koop ik ook weer de nieuwste kaarten in. Soms kan ik gewoon niet kiezen, zo leuk zijn ze. Wil jij de kaarten van Marie-Laure Viriot kopen? Lees dan snel verder!

Lees ook: Boekjes Marie-Laure Viriot

Kaart so ein Schönes wie du! marie laure viriot

Kaarten Marie-Laure Viriot kopen

Kaarten Marie-Laure Viriot kopen kan dus in onze webwinkel. Ik heb inmiddels 40 verschillende in het assortiment en daar komen er zeker nog meer bij. Steeds als ik weer nieuwe voorraad bestel, bestel ik een paar nieuwe kaarten. De thema kaarten zijn leuk, maar ook de gewone dierenkaarten, de sprookjeskaarten, de dwergen en kabouters, de elfjes, de kinderen met dieren en nog veel meer. 

Kaart Winterschlaf marie laure viriot

Wie is Marie-Laure Viriot?

Marie-Laure Viriot is een Duitse illustratrice die met haar tekeningen wil vreugde, opwinding en welzijn overbrengen aan kinderen. Met kleur en creativiteit wil zij de verbeelding bij kinderen stimuleren. Ze gelooft er in dat kleuren de mens voeden en het spel van vormen en bewegingen op een plaatje de geest stimuleert. Het allerliefste hoopt zij dat haar kaarten kinderen er toe aanzetten om zelf naar buiten te gaan en te genieten van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft. Ze wil dat kinderen die kastanje oprapen, mee naar huis brengen en zich er dingen over afvragen, zodat ze leren. Ze hoopt dat kinderen zelf een kwast en waterverf pakken om de kastanje te schilderen. Ze wil dat kinderen leven in het hier en nu, genieten van wat er is op dit moment. Een mooie gedachte vind ik! 

kaart Nussknacker marie laure viriotKaart Kunst im Wald marie laure viriot

 

 

 

 

 

 

Over de kaarten van Marie-Laure Viriot

Alle elementen in een afbeelding staan in een positieve relatie tot elkaar. Vriendschap, interesse, bescherming, nieuwsgierigheid en saamhorigheid kunnen worden gepresenteerd door speciale manieren van compositie. Zeker in een samenleving waarin we steeds meer op onszelf zijn, is het vanuit een pedagogische visie belangrijk om kinderen beelden te laten zien die vrolijk zijn en vertellen over goede relaties. Op de kaarten van Marie Laure Viriot zijn, tot in het kleinste detail, samenstelling en kleur gerelateerd aan alle andere getoonde elementen. De volgende thema’s vind je terug op de kaarten van Marie-Laure Viriot. Klik op een link om naar de kaarten rondom dat thema in onze webwinkel te gaan:

kaart momo marie laure viriotKaart mondschein marie laure viriot

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #318
Volgend artikelPop It Fidget Toys kopen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in