Cupcake babies

Niet al te lang geleden is Cupcake Babies op de markt gekomen. Een ontzettend leuk merk met drie verschillende lijnen; ‘badtijd’, ‘smakelijk’ en ‘slaapwel’. Het aanbod is momenteel niet heel erg groot, maar wordt binnenkort uitgebreid met slaapzakken, slabbetjes en badcapes. Voor je eigen baby, maar zeker ook leuk om cadeau te doen!

Cupcake-vierkant-225x225Een van de leukste producten is het Cupcake Babies Bath. Super praktisch, want het past gewoon in de spoelbak in de keuken of op tafel. Op deze manier ben je als ouder direct op de juiste hoogte om contact met je baby te maken, en dat is fijn.  Je hoeft dus ook niet meer voorover gebogen en/of geknield op de vloer over het bad te hangen. Nog een voordeel: je gebruikt veel minder water dan in een groter babybad. Energiezuinig dus!

De site is in het Engels en in het Frans beschikbaar, maar verzenden naar Nederland kan zeker. Je vindt ook meer informatie (en wat nederlandstalige artikelen) op de Facebook pagina van Cupcake Babies.

carte postale CB

Vorig artikelApp tip: Wilde bessen & kruiden
Volgend artikelPoncho’s voor kleintjes!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in