Pubers, personaliseer je smartphone!

telefoonhoesje regenboogIk weet niet hoe het met jullie pubers zit, maar die van mij zijn gek op telefoonhoesjes, telefoonkoorden, screenprotectors en allerlei andere zaken die je bij je smartphone kunt kopen. Ze willen met hun smartphone graag hun stijl uitstralen. Die stijl kan trouwens per maand wisselen, dus het telefoonhoesje en andere accessoires ook. Het zelfs maar net hoe de pet staat of waar ze zin in hebben. Niets zo veranderlijk als een puber! Daarom is een telefoonhoesje een dankbaar cadeau voor ze. Die kun je in feite niet genoeg hebben. Pubers, personaliseer je smartphone!

Pubers, personaliseer je smartphone!

Oke, dus pubers willen graag hun smartphone personaliseren en dat doen ze door thematisch te werk te gaan als het gaat om telefoonhoesjes. Ik kies er zelf altijd eentje waar ik mijn hele telefoonleven mee doe, of soms koop ik tussendoor een nieuwe als hij versleten is, maar zo werkt dat dus niet bij de jeugd. Zij willen het liefst 10 verschillende, zodat ze kunnen afwisselen per dag, per week of per maand. Het kan dan gaan om hun mood of om een thema passend bij de tijd van het jaar. 

Regenbogen

Mijn oudste dochter is gek van regenbogen. Aangezien het Pride month is, wat nogal leeft onder de tieners, wil ze het liefst een telefoonhoesje met een regenboog. Kan ze dat niet vinden? Dan ontwerpt ze het zelf. Dat vindt ze trouwens sowieso het leukste, om een eigen afbeelding te uploaden en zo een uniek telefoonhoesje te bestellen. Liefst ook nog met een regenboog telefoonkoord erbij natuurlijk. Volgende maand is het weer voor bij en dan maakt ze een andere keuze. Dan is het misschien weer het hoesje met een mooie quote of die met kristallen op de achterzijde. Altijd weer spannend wat ze kiest!

Zakelijk

Mijn zoon is afscheid aan het nemen van zijn kindertijd, dus het brawstars en Spiderman hoesje hoeven niet meer van hem. Hij wil nu graag een wat zakelijker uitstraling, dat kan gelukkig ook. Eerlijk gezegd ben ik daar niet zo rouwig om hoor. En ik vind het ook wel grappig, die ontwikkeling. Er zijn gelukkig allerlei kleuren en materialen te vinden. Zelf vond ik de houtlook wel tof, maar dat vond hij te design en wilde hij niet. Gewoon zwart. Das het mooiste. En voor de voetbal een oranje hoesje. Hij begint dus ook al met verschillende thema’s.

telefoonhoesje voetbal

Een hoesje noodzakelijk

Ik vind telefoonhoesjes voor pubers trouwens wel echt een noodzaak, want ze laten dat toestel zo vaak vallen. Die hoesjes zijn een mooi bescherming, anders kost het telkens klauwen vol met geld. Vandaar dat ze van ons ook standaard een screenprotector moeten hebben. Die heb ik zelf trouwens ook, want laatst viel ik met hardlopen en was ik ook dolblij met mijn screenportector en telefoonhoesje van leer. Anders was mijn nieuwe iPhone 13 waarschijnlijk hartstikke stuk geweest. 

Wat wil jou puber?

Het is dus duidelijk, pubers willen een gepersonaliseerde smartphone en het liefst hebben ze wat om uit te kiezen. Goed cadeau dus voor ze, zo kunnen ze een voorraadje aanleggen. Alleen jammer dat elke nieuwe smartphone weer een ander formaat heeft, maar goed, zo lang gaan die hoesjes bij intensief gebruik ook weer niet mee. 

Pubers, personaliseer je smartphone!

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #385
Volgend artikelCamping La Croix Vieux Pont ervaring en omgeving
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in