Marmeren telefoonhoesjes

telefoonhoesje marmerlookJe ziet het steeds vaker: marmer. Niet alleen op vloeren, maar ook op accessoires. Voor in je huis bijvoorbeeld. Of de keuken. De marmerlook is helemaal hip. Het geeft een sjieke uitstraling bij alle producten. Ik moest er even aan wennen, maar inmiddels ben ik om. Ook hier komt het steeds vaker in huis. Daarom vond ik het ook zo leuk toen ik de marmeren telefoonhoesjes van Casimoda ontdekte.

Marmeren telefoonhoesjes

Nu marmer de nieuwe trend is, willen we natuurlijk ook onze telefoonhoesjes daar op afstemmen. Mooie marmeren telefoonhoesjes hebben een warme en sjieke uitstraling. In deze tijd, waarin marmer hip is, zal jouw hoesje direct opvallen op tafel. Ook leuk om een mooie instagram foto te stijlen met andere marmeren producten en jouw telefoon.

Kleuren

De marmeren telefoonhoesjes zijn er in allerlei kleuren. De meest voorkomende kleuren zijn natuurlijk roze, licht en donker grijs en mint groen. Steeds gecombineerd met wit. Er zijn ook telefoonhoesjes van marmer die een combinatie van alle kleuren hebben. Soms zelfs met sjieke gouden details.

Verschillende modellen

De marmeren telefoonhoesjes zijn voor diverse nieuwere modellen smartphones beschikbaar. Zowel voor Apple als Android. Als je smartphone dus niet al te oud is, zal er zeker ook een model voor jou bij zitten. Doordat de telefoonhoesjes niet zo heel duur zijn, kun je er meerdere aanschaffen en nog eens wisselen. Zo kun je kijken wat het beste bij je outfit van die dag past.

Materiaal en vormgeving

De Casimoda telefoonhoesjes met marmer print zijn gemaakt van siliconen. Ze bedekken de achterkant en zijkanten van je telefoon en hebben subtiele opstaande randen rondom het touchscreen. Uiteraard is er een uitsparing voor je camera, zodat je die volop kunt gebruiken.

Meer marmer?

Houd jij net als ik echt van marmer printjes? Er zijn volop producten te koop met deze marmerlook. Ik kocht zelf recent mooie schaaltjes en schriften. Je kunt ook zelf een marmer look maken met olieverf, terpentine en papier. Hoe dat moet, lees je in de blog over papier marmeren met kinderen.

marmeren telefoonhoesje

Vorig artikelPapier marmeren met kinderen
Volgend artikelZomerse schoenen die heerlijk lopen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in