Pyjama-weer

Het valt niet meer te ontkennen, toen ik vanmorgen ging hardlopen voelde ik de kou aan mijn armen en gezicht. Op sommige auto’s zat zelfs ijs, nou, dan weet je genoeg. Het wordt kouder! Waar ik en de kinderen in de zomer lekker iets luchtigs slapen, is het nu echt pyjama-weer. De kindjes zijn gegroeid, dus de nachtkleding van vorig jaar past niet meer. We moeten hoognodig wat nieuws hebben! En deze mama ook trouwens, vorige winter was ik nog een walvis met dikke (zwangere) buik. Die buik is nu zo goed als weg (oke, een beetje restvet houd je altijd), dus doe mij maar eens wat minder hobbenzak-achtige nachtkleding dit seizoen. Voor de kindjes heb ik al mooi spul gespot bij Ondergoed voor Kinderen. Hier zijn de nieuwe collecties al binnen en werd al compleet verliefd op de hartjes-pyjama voor Sterre. Ook voor de boys is er stoer spul te vinden en ik heb begrepen dat nog niet eens alles binnen is zelfs!

Zijn jouw kindjes ook aan nieuwe nachtkleding toe deze herfst en winter? Dan kun je bij Ondergoed voor Kinderen vast goed slagen. En met deze kortingscode helemaal: hipenhot2012! De hele week krijg je namelijk 10% korting op je bestelling! Geldig tot donderdag 18 oktober 2012 en alleen geldig op nachtkleding.

Vorig artikelWijnwoensdag: herfstwijn
Volgend artikelFlavourites Live is about to happen again!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in