Rebojito, een fris zomerdrankje

rebojitoOke, er zit wel alcohol in, en echt calorie-arm is het ook niet natuurlijk met 7-up. Je kunt het nog een beetje reduceren qua voedingswaarde door 7-up light te kiezen. Maar lekker is het zeker! Fruitig door de citroen en kruidig door de munt. Een echt fris zomerdrankje!

Ingrediënten

De woorden “keep it simple” zijn echt van toepassing op dit drankje. Je hebt namelijk niet veel nodig. Zorg voor:

1/4 deel droge sherry
3/4 deel &-up (light)
IJsblokjes of crushed ice
Verse muntblaadjes
Citroen

Zo maak je het

Meng de sherry en 7-up door elkaar in een (glazen) kan. Pak grote limonade glazen en vul ze met ijs. Giet het Rebojito mengsel in de glazen. Vul aan met de verse munt blaadjes en schijfjes citroen. Zet er eventueel nog een leuk, gekleurd rietje in of een parapluutje en tadaa! Je Rebojito is klaar!

rebojito-spanje

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #80
Volgend artikelDIY zomerse parasolletjes maken
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in