Riess pannen met kleur!

ottomania028resizeIk hou van koken en ik houd van kleur. En bovendien kook ik ook nog eens het liefst zo milieuvriendelijk mogelijk (soms tot ergernis van mijn wederhelft, maar ja). Deze 3 dingen (koken, kleur en eco) kan ik nu combineren met de pannen van Riess, die per direct op mijn verlanglijst gaan voor de kerst. Wow! Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, hoera! En de prijzen zijn ook schappelijk. Van Riess pannen weet je precies waar ze vandaan komen, waar ze van gemaakt zijn en dat ook het productieproces op een milieuvriendelijke wijze plaatsvindt. Bij de productie van de emaillen pannen en ovenschalen wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke minerale bronnen zoals o.a. staal, kwarts, klei en soda. Dit maakt de emaillen pannen recyclebaar. De fabriek waar de pannen van Riess worden gemaakt, bestaat al sinds 1550 en sinds 1800 is de familie Riess eigenaar. Het bedrijf draait in Oostenrijk op drie eigen waterkrachtcentrales en Riess staat bekend als een bedrijf dat goed zorgt voor het milieu en de regio.

Nostalgie ten top! En hipperdepip in de keuken. De pannen lijken mij perfect voor onder de kerstboom, maar stiekem zou ik ze liever voor de kerst hebben, zodat ze met kerst op het fornuis staan te pruttelen met het overheerlijke kerstdiner… Dus. Te koop bij Greenjump.

sfeerbeeld(2)resize

Vorig artikelMiss Chaos
Volgend artikelHip opbergen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in