Green.2 magazine

Voor wie het nog niet gehoord had: ik had anderhalve week geleden een stom ongelukje met onze bakfiets. Ik maakte een misstap met grote gevolgen: in het ziekenhuis breek er een klein breukje in mijn knie te zitten. Dus nu breng ik mijn dagen door op de bank, met het beentje omhoog onder een stapel kussens. Als om 3 uur de zon op ons terras staat verhuis ik naar de loungebank buiten, waar ik er soms best even van kan genieten dat ik niets kan. De rest van de tijd baal ik als een stekker. Overdag heb ik een stapel tijdschriften binnen handbereik liggen. Het toeval wil dat ik net het een en ander opgestuurd had gekregen. Erg genoten heb ik van Green.2. Ik kende het nog niet, maar het blijkt een hip blad over alles wat groen, organic, duurzaam en eco is. Echt leuk! Er stonden zelfs dingen in waar ik al eens over had geschreven hier op Hip & Hot of die ik eerder had opgeslagen als kanshebbers om op deze blog te verschijnen. Geen geitenwollensokkengehalte dus, integendeel, het is een leuk en vernieuwend magazine.

Houd jij ook van groen en duurzaam en probeer je graag uit om te zien of het een abonnementje waard is? Wij mogen een nummer van Green.2 weggeven. Laat ons via dit formulier weten wat een jaarabonnement kost en hoeveel nummers je daar voor krijgt. Deze actie loopt tot 30 april 2011.

Vorig artikelBorstvoedingshoedjes
Volgend artikelKleding voor kleine mannen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in