Zenzi bloemen

De bel ging, en voor mijn deur stond een man met een doos. Een grote doos. Ietwat verbaasd nam ik deze aan. Wat zou er in zitten? Na ontvangst opende ik de doos. Er in vond ik een prachtige, verse bos bloemen. Wow! Het bleek te gaan om een verrassing van bloemenwinkel Zenzi Flowers. Naast de doos met bloemen, kreeg ik ook een leuk bamboe potje met lavendel om zelf te planten. Erg leuk om te doen! De uitstraling is zonder meer stijlvol. Van de website, maar ook van de producten. Deze sla je op in je favorieten, want er is vaak genoeg een gelegenheid waarbij je iemand zou willen verrassen met een bloem, plant of vaas. Via Zenzi Flowers kan dat dus online. Voor 14.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Maar je kunt in het bestelproces iedere gewenste datum invullen. Das nog eens service! Handig ook, als je een vergeten bent een verjaardagscadeautje op te sturen. Er is genoeg keus, dus voor iedereen wel iets moois te vinden. Ik ben zelf helemaal weg van de “blooms in a bag“. Je kunt je eigen bloemen kweken in een stijlvol zilveren tasje. Hip en betaalbaar!

Voor Hip & Hot stelt Zenzi Flowers een bamboe potje met lavendel beschikbaar voor de winactie. Geweldig leuk, je wordt helemaal vrolijk van zo’n potje in de vensterbank. Of buiten, dat kan natuurlijk ook met deze heerlijke zomer. Je moet er nog wel wat voor doen. Laat ons via dit formulier weten waarom dit product eco-vriendelijkis. Benoem 1 duurzaam kenmerk van de Bamboe Lavendel. Je zou het zomaar kunnen winnen! Deze actie duurt tot 21 augustus 2010.

Vorig artikelNiniwalker
Volgend artikelPuck Unlimited
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in