Robbie Williams doet iets wel heel spannends!

Robbie WilliamsVorig jaar was er op Koningsdag een enorme hype rondom Robbie Williams. Voor wie het gemist heeft, verwijs ik even door naar een krantenbericht en deze video die hij toen opnam. Tè grappig gewoon! Nu doet hij helemaal iets heel spannends…

Dit jaar gaat Robbie namelijk nog een stapje verder… hij geeft zijn telefoonnummer! Je kunt hem bellen voor een kop koffie. Super toch?

Om te weten wat zijn telefoonnummer zijn, raad ik je aan dit filmpje te bekijken. En natuurlijk mag je het delen met elke Robbie Williams fan die je kent!

#caferoyalnl

https://www.youtube.com/watch?v=8eJ2LB7ucgg&feature=youtu.be

 

Vorig artikelZó ben je op je mooist
Volgend artikelThe best of Pinterest: Hoedjes voor Koningsdag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in