The best of Pinterest: Hoedjes voor Koningsdag

Koningsdag feesthoedjes Studio SjoesjoeDe koninklijke feestelijkheden komen er weer aan!

Het Koningsontbijt, de Koningsspelen en natuurlijk als afsluiter, Koningsdag. Het Koningsspelen lied ‘Hupsakee!’ van Kinderen Voor Kinderen staat hier al dagelijks aan, zodat ze het dansje nog even kunnen oefenen.

Koninklijke feestjes kunnen natuurlijk niet zonder hoedjes, dus ik struinde Pinterest af voor mooie hoofddeksels voor de komende Koningsdag.

Feest zonder feesthoedjes kan eigenlijk niet. Gelukkig vond Joëlle van Studio SjoeSjoe dat ook en maakte ze een gratis printable voor leuke Koningsdag feesthoedjes. Feestelijk, mooie printjes en makkelijk. Uitprinten, knippen, plakken en opzetten!

Handig met garen en haaknaald of iemand in je omgeving die er handig mee is? Kijk dan even op het blog van BabbeBora. Ze maakte kroontjes die je om een elastiekje of op een haarband kan zetten. Zij maakte ze in het oranje, maar een gouden kroon kan natuurlijk ook!

Koningsdag gehaakte kroon

Onze kleuter verzamelt altijd de lege wc rolletjes en dankzij Helena van Craft and Creativity kunnen we ze ook voor Koningsdag gaan versieren. Zij deed het met masking tape, maar met verf of stiften zijn ze natuurlijk ook goed te versieren!

 

Koningsdag prinsessendag kroon

Vorig artikelRobbie Williams doet iets wel heel spannends!
Volgend artikel4 topcadeaus voor moederdag
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Glimglim, best trots dat ik er tussen sta! 🙂
    En die andere tips zijn heel fijn, zo op de 28e april nog tijd zat om daar mee aan de slag te gaan. 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in