Lekker kitsch met Kerstmis

Het is natuurlijk waaayyy over the top, maar hoe leuk is het niet om je collega’s of familie te verrassen als je met kerst met zo’n knetterdruk knalpak komt aanzetten? Lekker kitsch met Kerstmis dus, je zult ongetwijfeld de meest besproken persoon op het kerstfeest zijn. Wil je met je hele gezin een statement maken: er zijn ook pakken voor de dames en de kids. OppoSuits speelt in op de foute kersttrui trend en komt met foute pakken. Die zò fout zijn, dat het ze juist leuk maakt.

Lekker kitsch met Kerstmis

OppoSuits maakt pakken van goede kwaliteit en met een fijne pasvorm. De pakken zijn alles behalve standaard, je zult er ongetwijfeld de show mee stelen. De pakken van OppoSuits zijn beschikbaar in toffe kleuren en vette designs. Als je wil opvallen, is dit jouw kerstoutfit!

Pakken voor kinderen

Kinderen zullen OppoSuits geweldig vinden. Zij houden namelijk sowieso van felle kleuren en herkenbare figuren. Met een OppoSuits pak gaan ze in stijl naar het kerstdiner op school en verrassen ze opa en oma als ze met kerst op visite komen. Ik hoor wel eens van scholen  dat ze een miss en mister verkiezing doen of een foute kerstrui verkiezing. Maar wat dacht je van een Fout Kerstpak verkiezing? Ook leuk om thuis te organiseren trouwens. Stuur een mail rond en laat iedereen zich zo kitsch als mogelijk kleden. Geef eventueel de link van deze website door, zodat ze zelf kunnen kiezen welk pak ze het mooist vinden.

Fout overhemd

Voor wie een hele outfit te heftig is, heeft OppoSuits ook een fout kerstoverhemd. Lekker knal met kerstmannen, zuurstokken en sneeuwvlokken bijvoorbeeld. Kies je liever iets subtieler? Er zijn ook mooie crèmekleurige overhemden met sterretjes of een klein groen boompje. Dit staat iedereen mooi. Kun je ook je man mee verrassen op kerstavond bijvoorbeeld, heeft hij meteen iets leuks om aan te trekken de volgende dag.

Beoordeling
product image
Aantal sterren
1star1star1star1star1star
Gebruikers beoordeling
no rating based on 0 votes
Merknaam
OppoSuits
Productnaam
Fout Kerstpak
Prijs
39,93
Beschikbaarheid
Available in Stock
Vorig artikelTandenpoetsen voor tieners
Volgend artikelTop 3 voor een vakantie in Griekenland
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in