Hippe poefjes!

Bij Grutjehutje kun je terecht voor leuke, handige oplossingen voor het opbergen van speelgoed, maar ook supergave accessoires voor de kinderkamer, vrolijk en kleurrijk! Ik spotte geweldig leuke opbergers, die ga ik onthouden want hier wordt binnenkort het een en ander veranderd aangezien er een baby in aantocht is. Daarnaast zag ik hele vrolijke poefjes, die elke kinderkamer zullen opfleuren. De poefjes bij ons thuis worden veel gebruikt: de kindjes zitten er op, klauteren ermee of chillen op de poef. Daarnaast zijn ze natuurlijk een echte eye-catcher in de kinderkamer. Grutjehutje verkoopt heel originele exemplaren, lekker stoer voor de jongens of juist lieflijk voor de meidenkamers. Ook erg enthousiast ben ik trouwens over de stokpaardjes, deze zijn geweldig hip en vrolijk en zullen vaak door de kindjes gepakt worden om mee te spelen. Ook heel geschikt voor buiten straks in het voorjaar!

Namens Grutjehutje mogen wij 2 van deze kleurige poefjes naar keuze weggeven! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten welk merk kussens Grutjehutje verkoopt. Wie weet ben jij dan straks de gelukkige winnaar! Deze actie loopt tot en met 23 februari 2012.

 

Vorig artikelRood is goed voor de lijn
Volgend artikelOlli & Jeujeu
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in