Say it with Babyflowers

Wat geef je je collega die bevallen is? Of je vriendin die sinds kort moeder is? Bij Babyflowers kun je terecht voor kleurrijke kadoboeketten: rompers en sokjes verpakt als een prachtig boeket voor de jonge ouders. Ook voor bijvoorbeeld superdeluxe luiertaarten ben je bij Babyflowers aan het goede adres. Zo sla je twee vliegen in een klap: je geeft iets nuttigs, maar wel origineel en attent verpakt. En uit ervaring weet ik dat die extra luiers of rompers zo ontzettend handig zijn in je kraamtijd! (Ik werd verwend in mijn kraamtijd en kreeg van mjn schoonmoeder een luiertaart én extra rompers.)

Jezelf of een vriendin blij maken? Nadia van Babyflowers stelt een boeket “Baby Love” beschikbaar voor de lezers van Hip & Hot. Geef om kans te maken op dit mooie kado antwoord op de volgende vragen:

Hoeveel Babyflowersboeketten staan er in de prijscategorie € 40– € 60?

Wat was het beste kraamkado dat jij ooit hebt gekregen / gegeven?

Om jullie een beetje op weg te helpen: het allerbeste kraamkado wat ik kreeg was een mooi wollen dekentje van mijn moeder. Isis slaapt er nog steeds onder! En wat het antwoord van de 2e vraag betreft:  dat vind je op de website van Babyflowers. Weet je de antwoorden? Dan geef je ze door via dit formulier. Wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! Deze actie loopt tot 26 juni 2010.

Vorig artikelTaste of Amsterdam 2010!
Volgend artikelStudio Ditte
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in