Puur Speel Goed

miris1We zijn het zat, al die spulletjes met giftige stoffen of niet eerlijk geproduceerde materialen. Fair Trade, eco, groen, organic en puur, het is allemaal in opkomst. Hip & Hot bespreekt dan ook regelmatig een webshop die aan deze voorwaarden voldoet. Zodat de lezers weten hoe ze aan hippe producten kunnen komen, en tegelijk meegaan in de trend van ecologische en natuurlijke producten. Vandaag raad ik iedereen aan om eens een kijkje te nemen bij Puur Speel Goed. Hier kun je terecht voor puur speelgoed en puur goed. Kleding. Hip, zoals Duns bijvoorbeeld. Vrolijke printjes, maar eerlijk geproduceerd. Ik heb natuurlijk wel even rondgesnuffeld, ook dochterlief begint het principe sinterklaas door te krijgen met haar bijna 3 jaar, dus er moet ingeslagen worden voor pakjesavond. Nou, daar kan ik nog wel een avondje voor uit trekken, wat een keus bij Puur Speel Goed! Ik houd erg van houten- en educatief speelgoed, nou dat kun je daar wel vinden. Puzzels, bouwmateriaal, themaspeelgoed, you name it, they have it. Goed geprijst en helemaal puur. Wat wil je nog meer met de komende feestdagen op komst? Het wordt shoppen vanuit je luie stoel zonder je schuldig te voelen denk ik!

Meisjes

Puur Speel Goed organiseert samen met ons een winactie. Wat je kunt winnen is een prachtige Iris Magneet Puzzel. Maar met deze puzzel is iets bijzonders aan de hand. Naast een puzzel, is het namelijk ook nog iets anders. Als je weet wat, mag je dat laten weten via dit formulier. Uit de goede inzenders wordt na 12 december een winnaar gekozen, die deze schitterende puzzel in ontvangst mag nemen!

Iris

Vorig artikelMiss Tiddels
Volgend artikelDesignerbaby
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in