Bijna Nieuwjaar: time to organize!

Time to organizeIk dacht dat het nesteldrang was, maar ik hoor om me heen dat iedereen last heeft van opruimwoede zo aan het einde van het jaar. Das niet zo gek, na de drukke kerstdagen, een uitvallende kerstboom en overal kinderspeelgoed (want ja, het was ook cadeautjesmaand), heb je behoefte om orde te scheppen in de chaos.

En zo reden wij gisterochtend vroeg naar de Ikea in Delft, voor bakjes en potjes. Bakjes om het speelgoed netjes in op te bergen, potjes voor mijn verzameling noten en bessen die ik ‘s morgens in mijn yoghurt gooi, bakjes voor in de kledingkast, bakjes voor mijn zakelijke ruimte hier in huis, waar de stationery inmiddels overal lag rond te slingeren. Hoewel het een werk was, ben ik blij met het resultaat. Overzicht! Zowel voor mij, als voor de kinderen.

Extra handig (en leuk!) voor in het nieuwe jaar is natuurlijk ook onze hippe bureaulegger. Met 50 vellen, bijna voor het hele jaar dus. Met vakjes voor je inspiratie, je to do list, je belangrijke telefoonnummers of emailadressen, leuke websites die je tegenkomt, een weekkalender en uiteraard ruimte voor al je doodles en andere belangrijke dingen!

vroijke bureaulegger

Vorig artikelIJs, ijs en nog eens: ijs!
Volgend artikelDe gewonnen Crocs zijn gaaf!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in