Vrolijke decoratie voor buiten en binnen

Als je opzoek bent naar leuke decoratie moet je eens kijken op Van Fleur. Zij verkoopt allemaal leuke spulletjes voor zowel binnen als buiten. Ze heeft hippe kunstdoeken met verschillende fotobeelden die de tuin net dat beetje extra geven. Maar ze verkoopt ook hele leuke lampen, in verschillende vormen. Het is design verlichting met mooie abstracte vormen van bloemen in verschillende kleuren. Zo heb je een gezellige en vooral vrolijke sfeer wanneer je zomers nog lekker tot laat in de tuin zit met een wijntje of kopje thee. Dan kunnen die saaie tuinlampjes (je kent ze wel, die je in de tuin kan prikken en door de zon worden opgeladen) eindelijk weg. En als je zomers vaak vriendinnen langs hebt kun je het ook gezellig op tafel maken met alle leuke schaaltjes, waxine lichtjes en kussentjes.

Behalve dat heeft Van Fleur binnenkort haar nieuwe collectie online! Deze geweldige vaatdoekjes van het merk WOONkaravaan vallen onder deze collectie. Met de leuke verschillende illustraties heb je voor iedere dag een eigen vaatdoekje. Dat maakt nog eens hip schoon! Ik werd er in elk geval helemaal blij van 🙂

Hip & Hot geeft 5 setjes van deze vaatdoekjes weg. Beantwoordt om kans te maken de volgende vraag: Hoe is vanFleur ontstaan? Vul je antwoord in op dit formulier en dan maak jij kans één van deze setjes. Deze actie is geldig tot 14 april 2011.

Vorig artikelSchatkist vol herinneringen
Volgend artikelStudio de Winkel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in