DIY Pom-Deco

Bij GrachtenPracht kun je allemaal leuke spulletjes kopen, zo ook de DIY Pom-Deco. Mooie decoraties gemaakt van vloeipapier. Omdat het een Do It Yourself pakketje is, krijg je alles los opgestuurd zodat je thuis de Pom-Deco zelf kunt maken. Ik mocht het ook proberen en gelukkig had ik zonder al te veel moeite een prachtige Pom-Deco. Ze zijn bij GrachtenPracht in vier mooie kleure verkrijgbaar en je kunt ze echt overal ophangen. Ik heb mijn mooie Pom-Deco in het kantoor opgehangen en het ziet er gelijk een stuk vrolijker uit. Maar ook voor een feestje is het natuurlijk erg leuk. Zo heb je op een makkelijke manier hele leuke decoraties. Naast de Pom-Deco’s vind je bij GrachtenPracht ook mooie sieraden, leuke artikelen voor kinderen en zelfs voor je huisdier kun je er terecht. Ik zou zeker even een kijkje gaan nemen.

Namens GrachtenPracht mogen we drie van die mooie DIY Pom-Deco’s weggeven. Maar hier moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Voor welk huishier vind je bij GrachtenPracht hele leuke huisjes? Deze actie loopt tot 20 oktober 2012.

Vorig artikelXOXOshop
Volgend artikel365 activiteiten voor jou en je baby
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in