Schilderwerkjes

Esthy stuurde mij een lief paneeltje met het Hip & Hot logo erop. Ze was duidelijk heel precies te werk gegaan, zelfs de schaduwen waren er in verwerkt. Prachtig! Hij prijkt nu in mijn werkkamer. Ook haar website Schilderwerkjes ziet er verzorgd uit. Met allerhande voorbeelden van haar werk. Heel leuk vind ik dat ze geboortekaartjes na schildert voor op de kinderkamer. Dit doet ze ook op een lief kinderstoeltje. Zo heb je echt wat bijzonders in huis!

Namens Esthy mag ik voor deze winactie een schilderij ter waarde van 20,- laten schilderen door haar. De winnaar  en heeft daarbij de keuze uit een 20×20 of 18×24 doek. De vraag die je hiervoor moet beantwoorden is: Hoe heet de 2ling voor wie Esthy 2 schilderijtjes heeft mogen maken? Geef je antwoord door via dit formulier. Deze actie loopt tot 19 juni 2011.

Vorig artikeldoor Noor
Volgend artikelCrayola raamstiften
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in