Crayola raamstiften

Wereldmama, jawel, die van de hippe lunchSkins, heeft voor de kids ge-wel-dig leuk spul van Crayola in het assortiment. Topcadeautjes voor kinderfeestjes. Is het deze zomer een dagje wat minder weer? Koop een setje raamstiften voor 5 euro en je hebt de verveling direct getackeld. Kinderen vinden het super om op de ramen te mogen tekenen. Met een nat doekje is het er zo weer af. Zijn je ramen ook weer eens gezeemd. Twee vliegen in 1 klap dus. Voor buiten heeft Crayola 3D krijt. De kinderen kleuren, zetten een 3D brilletje op en het resultaat is verbluffend! Dit is spul dat je gewoon in huis moet hebben.

Namens Wereldmama mag ik een setje raamstiften van Crayola beschikbaar stellen voor een winactie. Laat ons via dit formulier weten wat Oh Play! is en wie weet mag jouw kindje straks de ramen helemaal volkleuren met deze geweldig leuke stiften! Deze actie loopt tot 20 juni 2011.

Vorig artikelSchilderwerkjes
Volgend artikelDe Hipster
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in